کدام شیرینی ها را بخوریم؟
شیرینی های مفید و مضر
شیرینی جات به سرعت قند رو بالا می برن، مخصوصا شیرینی های خشک که چربی کمتری دارن.
اگر شیرینی به صورت کیک وخامه دارباشه، به دلیل وجود چربی زمان بیشتری طول می کشه تا قندو بالا ببره.
بیشتر آدما از خوردن چیزای شیرین لذت می برن.
اما همیشه شنیدیم که شیرینی برای سلامتیمون مضره
حالا اگر می خواین با اطلاعات دقیقی تو این زمینه آشنا بشین، منو تو ادامه دنبال کنین.
بهترین شیرینی های طبیعی
- مویز
- کشمش
- توت خشک
- خرما
- انواع میوه های خشک
- شیره میوه ها
- عسل
شیرینی خشک یا تر؟
تمامی شیرینیها به دلیل قند و روغنی که دارن پرکالری و مضر حساب می شن اما شیرینیهای ساده و بدون کرم، کارامل، مربا، فوندانت، عسل و خامه، کالزس شون کمتره.
میشه گفت شیرینیهای خشک نسبت به شیرینیهایتر انتخاب بهتری ان مثلا برای یک عدد شیرینی بیسکویتی ممکنه حداکثر 5 تا 10 درصد کره بکار بره که تو یک شیرینی خامهای به 30 تا 50 درصد خامه و چربی میرسه.
شيريني رژيمي هم حد و مرز داره
تو شيرينيهاي رژيمي به جاي استفاده از قندای ساده از شيرينكنندههای مصنوعي مجاز استفاده میشه.
اما این تاثیر زیادی رو کالری نداره چون کالری بیشتر مال خامه و روغن شیرینیه
تازه اگر به مصرف اونا عادت كنين بعد از مدتي حساسيت سلولهاي چشاييتون نسبت به مزه شيريني كم میشه جوری که اگر يك تكه بيسكويت ساقه طلايي بخورين احساس ميكنين در حال خوردن آرد هستين.
عوارض شیرینی خوردن بدون مرز!
- ابتلا به دیابت
- پوسیدگی و سایر بیماری های دهان و دندان
- اختلالات گوارشی
- حساسیت های آلرژیک شدید
- مشکلات پوستی و التهابی
- چاقی
- ابتلا به بیش فعالی یا تشدید اون تو کودکان