حقایقی در مورد همبرگر!

سید سهیل نجفی سید سهیل نجفی سید سهیل نجفی · 1401/08/12 20:33 · خواندن 4 دقیقه

می تونیم با خیال راحت همبرگر بخوریم؟

حتما شما هم بارها و بارها از مضرات فست فودها از جمله همبرگر شنیدین.

حالا چرا غذایی به این لذیذی، مضره؟ و آیا حقیقتا نمی شه همبرگر خورد و سالم موند؟

اگر ما بخوایم هم نمی تونیم هیچوقت لب به این غذاهای خوشمزه نزنیم 

فقط می تونیم خوردنشون رو محدود کنیم و یا به شیوه های سالم تری تهیه شون کنیم.

حالا تو ادامه با من همراه بشین تا حقایق جالبی رو در مورد همبرگر بهتون بگم.

 

چرا همبرگر مضره؟

همبرگر جزو فست فودها دسته بندی شده

و اونو بعنوان یک غذای پرکالری می شناسیم پس خیلی طبیعیه که دکترای تغذیه ازتون بخوان که همبرگر نخورین یا کم بخورین

از طرف دیگه تو همبرگرهای بیرونی، نمک زیادی استفاده می شه و همینطور پنیر پیتزا و نان ساندویچی و روغنی که همبرگرم توش سرخ میشه، برای بدن مضره

این مواد می تونن باعث زیاد شدن خطر ابتلا به بیماری های قلبی بشن

وقتی همبرگر می خورین، قند خونتون به یکباره بالا میره و به همون سرعتم افت می کنه و شما دوباره به خوردن تشویق می شین!

اگر گوشت چرخ کرده خالص برای همبرگر استفاده بشه، بعد سرخ کردن کوچیک شده و برای فروشنده، صرفه اقتصادی نداره

برای همین تا می تونه چربی بهش اضافه می کنه تا هم لذیذ تر بشه و هم قیمتش براش بهتر دربیاد و سود بیشتری ببره

 

همبرگر سالم هم داریم؟

 به تازگی طی یک تحقیق پژوهشگران فهمیدن که همبرگر می تونه یه وعده مناسب گوشتی باشه البته اگر خونگی تهیه بشه

به گفته محققان:

چنانچه گوشت قرمز خوب پخته بشه (قشنگ مغز پخت بشه)

گاوها از رژیم غذایی مناسبی برخوردار  باشن (از جای معتبر، گوشت تهیه کنین)

روغن پخت سالم باشه و همبرگر در روغن زیاد و به سرعت، سرخ نشه (بهتره کبابی بشه رو ذغال)

می تونه یه وعده خیلی خوشمزه و مناسب برای آخر هفته هاتون باشه

 

طرز تهیه همبرگر خونگی

 

گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پیاز بزرگ۱ عدد
سیر۲ عدد
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
  1. اول گوشتتون رو دو بار چرخ کنین
  2. بعد پیازا رو ریز رنده کنین و آبشو بگیرین و بعد با گوشت چرخ کرده تون خوب ورز بدین
  3. سیر رو هم رنده کنین و با تخم مرغ و ادویه و گوشت، مخلوط کنین و حسابی ورز بدین
  4. یه مقدار ارد سوخاری اضافه کنین اینقدری که خمیرتون، منسجم بشه اما خشک نشه
  5. حالا 20 دقیقه موادتون رو دوباره ورز بدین (این مرحله خیلی مهمه)
  6. بعد موادتون رو بین کیسه فریزر بذارین و پهن کنین و با یه بشقاب کوچیک، قالب گرد بزنین
  7. بعد از قالب زدن یک ساعتی تو فریزر قرارش بدین
  8. بهترین روش پخت، گریل کردنشه که هم خوب پخته می شه و هم آبدار می مونه